Wij hebben ons bekwaamd in onderzoek en ontwikkeling van leermiddelen. Allerlei soorten en maten lesmaterialen voor het reguliere onderwijs en voor diverse beroepsopleidingen en bedrijfsbranches hebben we onder handen gehad.  

Analyse en beoordelen van kwaliteit, het selecteren van leerstof, kiezen van werkvormen binnen zelfstudiemateriaal, creatief en helder schrijven, construeren van opdrachten en projectmanagement bij leermiddelenontwikkeling kennen voor ons geen geheimen meer.

Wilt u zelf uw lesmaterialen leren ontwikkelen? We bieden ook een training aan.

Ontwikkel uw eigen lesmateriaal! In twee dagdelen leren cursisten volgens welke stappen je gestructureerd lesmateriaal kunt ontwikkelen. In de training zijn specifieke vragen van cursisten verwerkt, zoals: Hoe houd je rekening met de verschillen in de doelgroep? Hoe beperk je het hoge informatiegehalte in een instructietekst? Het programma bestaat voornamelijk uit praktische oefeningen. Het optimaal ontwikkelen van lesmateriaal leer je door te doen. Uitgevoerd voor o.a. SBI, Doorn / Amnesty International, Amsterdam / Mede Training, Houten.